Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
talanttalant

Nieuwbouwprojecten Talant

Bij Talant vinden we het belangrijk dat de cliënten en bewoners wonen, leven en recreëren in een omgeving die prettig en comfortabel is. Een omgeving die voldoet aan alle nodige eisen en wensen van deze tijd en waar bewoners en cliënten thuis zijn. Daarom vinden we het belangrijk om te investeren in onze locaties.

In de buurt

Werken met ruimte is een bijzondere uitdaging. Omstandigheden en situaties veranderen, terwijl een gebouw toch een redelijk vaststaand gegeven is. Zoveel als mogelijk bewegen we in onze huisvesting mee met de vraag van bewoners en met ontwikkelingen in de zorg en de maatschappij. Talant zoekt daarbij altijd aansluiting bij de lokale samenleving, zodat cliënten in de buurt terecht kunnen voor werk, dagbesteding en vrijetijdsvoorzieningen.

Betrokkenheid

Vernieuwing en modernisering spelen altijd een rol bij de zorg voor onze gebouwen. We sluiten daarbij zoveel mogelijk aan bij de wensen van cliënten. Zeker als het gaat om de inrichting van zowel eigen kamers of appartementen als van groepsruimten. Talant organiseert onder andere workshops voor begeleiders en familie om te onderzoeken waar behoefte aan is. Verder volgen we nauwgezet de technologische ontwikkelingen die -in de nabije toekomst- de combinatie van wonen en zorg nog eenvoudiger, veiliger en plezieriger maken.

ANBI
Scrollen