talanttalant

Nieuwbouw Ringweg Drachten

Aan de Ringweg in Drachten worden 30 nieuwe woonappartementen gerealiseerd in een voormalige school. Notebomer is de eigenaar van het pand en realiseert de verbouwing. Talant is de toekomstige huurder. In totaal zijn er op de bovenverdieping 16 appartementen en beneden 14. Verder is er één gezamenlijke woonkamer. Bij de locatie zit een royale tuin. Hiervoor is een mooi ontwerp gemaakt.

Sluiting Eabekamp en Wetterwille

Cliënten van de locaties Eabekamp in Boornbergum en Wetterwille in Drachten zijn de toekomstige bewoners. Door de komst van de nieuwe locatie sluiten de locaties aan de Wetterwille en Eabekamp. Ook verhuizen een aantal cliënten van andere Talantlocaties uit Drachten naar de Ringweg en biedt de locatie plaats aan een aantal cliënten van de wachtlijst. De medewerkers van deze twee locaties vormen straks samen één nieuw team. Er is veel aandacht voor het kennismaken met elkaar. Dit geldt zowel voor collega’s en cliënten.

Cliënten betrokken bij bouw

De cliënten zijn enthousiast over het feit dat ze straks een eigen plek hebben met een eigen voordeur. Tegelijkertijd hebben ze veel vragen over hoe de locatie eruit komt te zien, hoe alles gaat en wanneer ze een kijkje kunnen nemen. Ze worden op verschillende manieren bij de bouw betrokken. Zo zijn er bezichtigingsmomenten, kunnen ze uit een kleurenpalet zelf kleuren kiezen voor de muren, vloer en raambekleding en meedenken in verschillende commissies. Bijvoorbeeld over de inrichting van de tuin.

ANBI
Scrollen