talanttalant

Kaartverkoop Under de Toer project ‘De profylfoto fan Klaas’ van start

In het kader van Under de Toer maken de bewoners van Talant Wommels de muziektheaterproductie ‘De profylfoto fan Klaas’, die in september en oktober rondom de grote kerk opgevoerd wordt. Op maandag 16 juli gaat de kaartverkoop van start in Jumbo Wommels en op Vanplan.nl

De profylfoto fan Klaas
De vlag op de kerktoren, dat is de profielfoto van Klaas. En hiervoor heeft deze boer uit Zweden een goede reden. Wommels is zijn geboortedorp. Hier groeide hij op. De vlag op de toren symboliseert een van zijn mooie jeugdherinneringen. Zijn verhaal en die van vele anderen bewoners en oud-bewoners vormen de rode draad voor een voorstelling over verlangen, weggaan en terugkeren, over het groene gras, heimwee en keuzes maken.

Het talent van Talant
De bewoners van Talant verzamelden alle verhalen over Wommels. Hun verbeelding en eigenzinnige kijk op bijzondere gebeurtenissen in Wommels gaven tekstschrijver Sjoukje de boer en regisseur Catrien Jonker volop inspiratie. De profylfoto fan Klaas is een originele, relativerende en universele ode aan de verhalen van het geboortedorp van Klaas.

Talant Wommels is initiatiefnemer van dit project en heeft de verschillende culturele verenigingen in het dorp uitgenodigd om mee te doen. Spelers, zangers en muzikanten uit Wommels en omgeving versterken het team van talenten van Talant in deze muzikale theaterproductie van Under de Toer.

Kaartverkoop
De voorstelling wordt gespeeld op 24 (try-out), 26, 28 en 29 september en 3, 5 en 6 oktober. Per voorstelling zijn er 200 kaarten beschikbaar. De kaarten kosten €15,- en zijn vanaf maandag 16 juli verkrijgbaar bij Jumbo Wommels. Belangstellenden die niet in Wommels of omgeving wonen kunnen kaarten bestellen op Vanplan.nl

Wilt u meer weten over de productie of helpen als vrijwilliger? Stuur dan een bericht naar underdetoerwommels@gmail.com