talanttalant

Talantweek in Paviljoen MeM

In kader van ‘iedereen doet mee’ presenteert Talant zich in het talenpaviljoen MeM in de Prinsentuin van Leeuwarden. Van 10 t/m 14 oktober is er een gevarieerd programma met kunstenaars, poëzie, koren en muziek.

Woensdag tot en met vrijdagmiddag geven kunstenaars van Talant ’s middags schilderles aan de bezoekers. Donderdagavond 11 oktober is er een IepenUp Extra. Dichters van Talant en daarbuiten dragen voor uit eigen werk op de beats van het IepenUp soundsysteem. Oeds Westerhof van LF2018 opent deze avond. Op de zaterdagmiddag kunnen de kinderen aan de slag met letters. De week wordt afgesloten met een muzikaal programma met slagwerkgroep Syncoop en diverse koren op de zondagmiddag.

Talant merkt dat meedoen door mensen met een verstandelijke beperking van grote meerwaarde is. In de eerste plaats voor de cliënten zelf, maar ook voor de ‘mienskip’. Afgelopen jaren hebben ze meerdere keren mensen en organisaties positief verrast met hun talenten, hulp een aanwezigheid.

Het volledige programma van deze week is te lezen op de website fan Lan fan taal. Toegang en deelname aan de activiteiten is gratis.