talanttalant

Culturele Hoofdstad komt naar je toe

Mensen een bijzondere beleving bieden, dat is wat kunstzinnig coach Everdien van der Hel doet. “Het is een voorrecht,” geeft ze enthousiast aan. “Laatst was ik in Dokkum en ik ging met een heel blij hart weer naar huis. Voor mij zijn alle reacties van de bewoners kleine en grote verrassingen.”

Everdien maakt tijdens haar voorstellingen gebruik van klankschalen. Door de geluiden en trillingen ontstaat er direct een bijzondere sfeer. “Mensen worden alert en doen graag mee, ieder op zijn eigen manier. Ook de geuren van zeep en wierook en het voelen van wol maken deel uit van de ervaring. “Er is aandacht voor alle zintuigen.”

Van het kleurige viltwerkstuk dat tijdens de voorstelling ontstaat, maakt Everdien een Voel-boek of Wandkleed voor de locatie.

De voorstelling maakt deel uit van het aanbod: ‘De culturele hoofdstad komt naar je toe’. Klik hier voor de folder met hele volledige aanbod. Het aanbod is speciaal samengesteld voor cliënten die zelf niet makkelijk naar een voorstelling kunnen gaan.