talanttalant

We gaan gewoon door na Culturele Hoofdstad

We zijn nog steeds aan het nagenieten van alle mooie kansen die er zijn ontstaan in het Culturele Hoofdstadjaar voor mensen met een beperking. En gelukkig zijn deze ervaringen inspiratie voor het bedenken van nieuwe ideeën en plannen.

Ook dit jaar waren er voorstellingen op locatie voor cliënten die er zelf niet makkelijk op uit kunnen, heeft het Talantkoor meerdere keren opgetreden en zorgde Syncoop voor spetterende optredens. Verder hielpen cliënten mee als vrijwilliger bij bijvoorbeeld Welcome tot the Village, zijn er weer mooie gedichten geschreven en was er een geweldig Sneeker Gala.

Herinneringen
Om de mooie herinneringen vast te houden en om nieuwe ideeën te blijven bedenken stuurden we alle locaties en relaties een kaart met muziek; ons eigen culturele hoofdstadlied! En in de kaart staat een QR-code die je doorstuurt naar de drie prachtige en inspirerende verhalen van Lisa, Gurbe en Peter.

Zingende ridders
Zogenaamde ‘ridders’ bij Talant en Wil hebben de opdracht om de bedachte ideeën samen met anderen uit te voeren. Dit doen ze vol passie. Ze zingen er zelfs een lied over, die ze tijdens een vergadermiddag spontaan zongen samen met muziekbegeleider Robbert van Ark. Bekijk hier de video van de zingende ridders.

Nu een jaar geleden
Het Talantkoor denkt deze decembermaand terug aan hun reis naar Palermo. Nu precies een jaar geleden. De vlogs staan nog steeds online en er is één nieuwe video. Deze video is tijdens de laatste avond gemaakt in Palermo. Hierin blikken ze terug op hun Italiaanse avontuur.