talanttalant

Van de Vrienden van Talant voor cliënten

Vrienden zijn er om mee te praten. Vrienden zijn er om mee te lachen. Vrienden zijn er om een arm om je heen te slaan als het moeilijk is. Vrienden geven je vriendschap. En soms geven vrienden je een cadeau. Omdat je jarig bent, bijvoorbeeld. Of zomaar!

Deze week wordt op alle woonlocaties een cadeau bezorgd van de Vrienden van Talant voor cliënten. Omdat 2020 een moeilijk jaar was. En om in het nieuwe jaar plezier met elkaar te kunnen maken. Zo zie je: vrienden maken het leven leuker!


Aan de (bowling)bak!
Het cadeau is een bowlingbak. Het spel is eenvoudig: laat de bal de bak inrollen en zorg dat er zoveel mogelijk kegels omvallen. Hoe meer er omvallen, des te meer punten je scoort. Onder het motto Aan de (bowling)bak maakten de leefstijlcoaches van Fit bij Talant een video met allerlei speltips en -variaties.

Bekijk de video op YouTube.   


Groet- en verzoekfeest van Lytse Hille
De bowlingbak is niet het enige cadeau van de Vrienden voor cliënten. Op verzoek van de Vrienden maakte Lytse Hille een video, waarmee cliënten thuis een feestje kunnen bouwen: het groet- en verzoekfeest.

Bekijk het groet- en verzoekfeest op YouTube.  


Vrienden van Talant
Stichting Vrienden van Talant vervult wensen voor mensen met een beperking. Het gaat om extra’s die het leven beter en leuker maken en die niet vergoed worden uit de reguliere middelen. De jaarlijkse ‘vaarweek’ voor cliënten in juni is daar een mooi voorbeeld van. Alle activiteiten die de Vrienden van Talant normaal gesproken voor cliënten organiseren, gingen in 2020 niet door vanwege corona.

U kunt Vriend van Talant worden door een eenmalige of een jaarlijkse bijdrage. Kijk voor meer informatie op www.talant.nl/vrienden.


Foto: het Rond 47 op locatie De Wissel in Beetsterzwaag had de primeur en kreeg de eerste bowlingbak. Voorzitter Kees van Anken van de Vrienden van Talant was er bij via Teams.