talanttalant

Pand30 en Wurksjop samen verder als Sjop42

Dagbestedingslocaties Pand30 en Wurksjop van Talant in Burgum gaan samen verder als Sjop 42. De samengevoegde teams nemen vanaf 1 maart hun intrek in het opgeknapte pand van de voormalige Wurksjop aan de Markt 42 in het centrum van Burgum.

Aanleiding voor het samenvoegen van de teams is het bundelen van de krachten binnen Talant in Burgum, waardoor op diverse vlakken een kwalitatieve verbeterslag gemaakt kan worden en efficiënter gewerkt kan worden.

Cliënten en medewerkers hebben elkaar in de afgelopen periode al goed leren kennen. Tijdens de verbouwing van de locatie aan de Markt 42 trokken cliënten en medewerkers van de Wurksjop tijdelijk in bij Pand30. Samen dachten zij na over een nieuwe naam en passende werkzaamheden.

Pand30 heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt met zelf gemaakte babykleren en accessoires. Deze babylijn wordt voortgezet onder de naam van Sjop42. De zeepproductie van de voormalige Wurksjop wordt in een nieuw jasje gestoken en zal samen met andere ambachtelijke producten uit de Eigenmakke ateliers van Talant en Wil verkocht worden.

Wanneer de winkel van Sjop42 weer open gaat voor publiek is nog onduidelijk. Tot die tijd zijn de mooie spullen van Sjop42 te bekijken en te bestellen via Facebook en Instagram. 

ANBI
Scrollen