talanttalant

Beschikbaar: fijne woonplek voor volwassene met verstandelijke beperking

Ben je op zoek naar een fijne woonplek in Heerenveen en heb je een licht tot matige verstandelijke beperking? Talant biedt, aan de Coehoorn van Scheltingaweg 100, meer dan een mooie plek om te wonen.

Talant Heerenveen Midden: zo kun je wonen
De rolstoelvriendelijke nieuwbouwlocatie staat midden in een woonwijk, op loopafstand van het gezellige centrum. Hier beschik je over een eigen woonruimte met zit-slaapkamer en badkamer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en een prachtige aangelegde binnentuin met gezellige terrassen.

Wie wonen er nog meer?
De locatie biedt woonruimte aan 44 cliënten die allen te maken hebben met een licht tot matige verstandelijke beperking (ZZP 3 t/m 6), autisme of meervoudige problematiek. Samen eten behoort tot de mogelijkheden, maar ook zelf koken kan.

Passende zorg & ondersteuning
We bieden iedere cliënt dagelijks passende zorg, ondersteuning en/of dagbesteding. We helpen bij beslissingen maken, zoveel mogelijk dingen zelf doen en het benutten van kansen om nieuwe dingen te leren. Onze zorgverleners zijn altijd nabij om te helpen. Onder het motto: ‘samen doen wat wel kan’ streven we naar een goed & zinvol leven voor al onze cliënten.

-Slaapwacht & nachtzorg aanwezig.

Meer weten?
Bel met Bob de Boer: 06-21 58 08 21 of mail naar: bo.de.boer@talant.nl.

ANBI
Scrollen