talanttalant

Beleef de herfst met Ondernemend Talant!

De eerste storm hebben we alweer achter de rug. We kunnen er niet meer omheen: Het is herfst! De tijd bij uitstek om van uw huis een warm en gezellig thuis te maken. Dat heeft u zo geregeld met de mooie, handgemaakte accessoires van Ondernemend Talant.

Kussens van fluweelzachte stoffen met hippe retro dessins of een pittige jungleprint geven uw interieur een flinke oppepper. Of kies eens voor een kleurrijke schaal van keramiek en creëer een stilleven met pompoenen en kastanjes. Toe aan een beetje romantiek? Met de kaarsenbollen in verschillende krijttinten, tovert u in een handomdraai sfeer in uw huis.

Kom snel een kijkje nemen bij onze locaties van Ondernemend Talant en laat u verrassen. Bezoek voor de (online) adressen van alle locaties de websites van de locaties:

Passiflora * De Diggel * Kado en Sa * Matu * Pand30 * Kleurryk * Verkleedkoffer * Bascule * De Stal

Alvast ter inspiratie een foto overzicht met mooie (woon)accessoires, bloeiers en groeiers, thema verkleedkleding voor Halloween en het Oktoberfest, warme chocolademelk met slagroom en onze trouwe viervoeter Sammy van dierenpension Matu. Vanzelfsprekend helemaal in herfstsfeer.

Ondernemend Talant

Onze winkels met knusse woonaccessoires, een dierenpension waar honden en katten met liefde worden verzorgd, een locatie met ruim 1000 feestelijke outfits en natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten in onze brasserie waar iedere lekkerbek aan zijn trekken komt.

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide dagbestedingsaanbod. Onze teams zijn trots op hun werk en laten dit graag zien. Deze locaties vallen onder het label Ondernemend Talant. Zij onderscheiden zich door naast hun fysieke winkellocatie, ook te beschikken over een eigen website. Op deze manier kunnen ze ook online geïnteresseerden informeren over hun uitgebreide assortiment en de aangename werkomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking.

Talant wil de bekendheid van de locaties en hun producten en/of diensten vergroten en op deze manier het meedoen van cliënten in de samenleving bevorderen.

Op de eigen websites laten de teams - vol trots - zien wie zij zijn en wat ze doen. Ook zijn ze online makkelijker vindbaar. Niet alleen voor (potentiële) klanten, ook voor huidige en toekomstige cliënten en hun verwanten die op zoek zijn naar een fijne dagbestedingsplek.

Passiflora

Passiflora is een kwekerij voor vaste planten in Drachten. Het prachtig gelegen complex van ruim een hectare groot, vormt een groene oase in de nieuwe woonwijk Maartenswouden (Park Suyderwijk).

De Diggel

Pottenbakkerij De Diggel is een atelier in Heerenveen waar mensen met een verstandelijke beperking prachtige producten maken van klei. Elk product is hangemaakt en hierdoor uniek.

Kado en Sa

Kado en Sa is een sfeervolle winkel waar trendy woonaccessoires worden verkocht en gemaakt door een groep enthousiaste mensen. Kado en Sa is onderdeel van Middelséhiem in Leeuwarden. Dit is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Matu

Dierenpension Matu biedt pensionopvang voor honden en katten, dagopvang voor honden, senioren-opvang voor honden en een was- en trimsalon voor honden. Met de vakkundige verzorging en persoonlijke aandacht voor uw huisdier bent u bij dierenpension Matu in Gorredijk aan het juiste adres.

De Stal

Bij Brasserie De Stal kunt u heerlijk genieten van een hapje of drankje. Gezellig binnen in de brasserie en bij mooi weer in de prachtige grote tuin. De enthousiaste medewerkers ontvangen u graag!

Pand 30

Pand 30 is een sfeervolle dagbestedingslocatie in hartje Bergum. Wanneer u op zoek bent naar prachtige hand gemaakte (woon)accessoires, bent u hier aan het juiste adres. Ook maakt het team lieve kraamcadeautjes. Stuk voor stuk maatwerk vanuit het hart.

Kleurryk

Deze dagbestedingslocatie heeft een zeer toepasselijke naam. Wanneer je hun atelier bezoekt met het grote assortiment accessoires, word je verrast door de vele kleuren. Naast het scala aan sprankelende kleuren is het aanbod eigentijds. Dit realiseert het team door de trends in de woonbladen op de voet te volgen. Maar ook put men uit eigen creatieve bronnen.

De Verkleedkoffer

Wanneer u tijdens het volgende themafeest helemaal in stijl wilt verschijnen, dan is De Verkleedkoffer het adres voor u! Van gala tot carnaval, maar ook voor kinderfeestjes hebben wij een groot assortiment outfits.

Bascule

In hartje Sneek vindt u alles om uw interieur te verfraaien. Prachtige woonaccessoires en kunstwerken van eigen hand. Bezoek onze winkel en laat u inspireren!