talanttalant

Ondernemend Talant

2. TAL-Kaart.png

Onze winkels met knusse woonaccessoires, een dierenpension waar honden en katten met liefde worden verzorgd, een locatie met ruim 1000 feestelijke outfits en natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten in onze brasserie waar iedere lekkerbek aan zijn trekken komt.

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide dagbestedingsaanbod. Onze teams zijn trots op hun werk en laten dit graag zien. Deze locaties vallen onder het label Ondernemend Talant. Zij onderscheiden zich door naast hun fysieke winkellocatie, ook te beschikken over een eigen website. Op deze manier kunnen ze ook online geïnteresseerden informeren over hun uitgebreide assortiment en de aangename werkomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking.

Talant wil de bekendheid van de locaties en hun producten en/of diensten vergroten en op deze manier het meedoen van cliënten in de samenleving bevorderen.

Op de eigen websites laten de teams - vol trots - zien wie zij zijn en wat ze doen. Ook zijn ze online makkelijker vindbaar. Niet alleen voor (potentiële) klanten, ook voor huidige en toekomstige cliënten en hun verwanten die op zoek zijn naar een fijne dagbestedingsplek.