talanttalant

Vrijwilligers Academie Fryslân

Friesland is van oudsher een provincie met veel vrijwilligers en we vinden het vanzelfsprekend om voor onze naasten te zorgen en voorzieningen in dorpen en wijken als vrijwilligers in stand te houden. Vrijwilligerswerk doet u omdat u het leuk vindt, om andere mensen te ontmoeten of bijvoorbeeld om werkervaring op te doen. Vaak staan we niet stil bij de mogelijkheden om een training of workshop te volgen om het vrijwilligerswerk (nog) beter te kunnen doen.

Bij de Vrijwilligers Academie Fryslân kunt u zich heel eenvoudig inschrijven voor interessante trainingen en workshops. Het aanbod is afkomstig van verschillende instellingen en organisaties. In het open aanbod kunt u zich individueel inschrijven voor een training of workshop.

Voor wie
Iedereen die vrijwilligerswerk doet of zorgt voor een ander, kan terecht bij de Academie. De trainingen en workshops zijn op een logische manier onderverdeeld in thema’s maar u kunt ook zoeken op trefwoord.

Wat kost het/voucher
Hoewel de Vrijwilligers Academie Fryslân een organisatie is zonder winstoogmerk, zijn er wel kosten verbonden aan de trainingen en workshops. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening. Op de site kunt u zien wat de kosten zijn voor trainingen en workshops. Omdat de overheid het vrijwilligerswerk belangrijk vindt, stelt de provincie Fryslân vouchers beschikbaar, zodat vrijwilligers een training of workshop naar keus kunnen volgen. Hiermee wil de provincie Fryslân niet alleen vrijwilligers nóg meer plezier in hun vrijwilligerswerk bezorgen, maar ook haar waardering voor vrijwilligers laten zien.
De vouchers kunnen worden gebruikt voor de trainingen en workshops op de groene kant van de website van de VA Fryslân. Hier vindt u een groot en divers aanbod van trainingen en workshops. Door een voucher in te zetten kunt u óf helemaal gratis óf met een flinke korting de training of workshop van uw keus volgen. De waarde van de voucher hangt af van de prijs van de training of workshop die u kiest en kan oplopen tot wel € 100,-.

Meer weten
Op de site van de Vrijwilligers Academie Fryslân kunt u terecht voor meer informatie. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de gratis nieuwsbrief zodat u maandelijks op de hoogte wordt gehouden van het actuele aanbod.


T 058 3030134
info@vafryslan.nl
www.vrijwilligersacademiefryslan.nl

ANBI
Scrollen