talanttalant

Welkom bij de Wissel

Bij de Wissel in het bosrijke Beetsterzwaag wonen mensen met een beperking die intensieve begeleiding nodig hebben. We hebben veel verschillende groepen cliënten: van licht IBG (Intensieve Begeleidingsgroepen) tot zwaar IBG en mensen met een EMB (Ernstig Meervoudige Beperking). De Wissel heeft ook Triple-C locaties met enorm uiteenlopende doelgroepen met hechtingsproblematiek en probleemgedrag. Dit zorgt voor genoeg mogelijkheden om in de komende jaren je kennis en ervaring mee uit te breiden. Nog niet alle kennis op peil? Geen probleem! We hebben veel interne bijscholing- en opleidingsmogelijkheden. Daarover gaan we graag met je in gesprek.

Verschillende groepen cliënten betekent ook verschillende teams. Kom jij als ervaren begeleider meebouwen aan nieuwe teams of maak jij bestaande teams nog beter? Je kan bij ons altijd meedenken in verbetertrajecten om elk team zo goed mogelijk te krijgen. Want een goed functionerend team kan op elkaar rekenen. Dat werkt wel zo prettig. Ook voor onze cliënten.

Klinkt dit als iets voor jou, of wil je eerst meer informatie?

We maken je het zo makkelijk mogelijk: laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is de Wissel?

De Wissel is een woonzorg-locatie van Talant in Beetsterzwaag. Hier helpen we mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking om hun leven zo goed mogelijk te leiden en te genieten. Dat doen we 24/7. Bij De Wissel wonen mensen die wat meer begeleiding nodig hebben. Zeg maar gerust: intensieve begeleiding. Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in Intensieve Begeleidingsgroepen (IBG) en mensen met een Ernstig Meervoudige Beperking (EMB). 

De Wissel is een soort dorp in een dorp, in een bosrijke omgeving. We hebben veel moderne nieuwbouwwoningen en voorzieningen zoals een eigen boerderij, een nieuwe kas, een fietsenmakerij, een houtschuur en er komen nog nieuwe beleeftuinen aan. Het is een prachtige omgeving om in te werken, al zeggen we het zelf. 

Wat vragen wij van jou?

Dat je ervaring hebt als begeleider. Denk jij dat je hebt wat nodig is om bij ons te komen werken, of wil je eerst meer informatie? Of wil je op een andere locatie van Talant als begeleider aan de slag? We zitten in heel Friesland! Laat je gegevens via het contactformulier op deze pagina achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

BBL-traject

Ben je nog geen begeleider, maar wil je dit wel worden door bijvoorbeeld een BBL-opleiding? We verwachten begin 2020 weer een traject te starten. Houd hiervoor onze vacaturepagina op www.alliade.nl/vacatures in de gaten.