Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
talanttalant

Kom werken bij Talant

Van begeleiders tot huishoudelijk medewerkers, van specialisten tot leidinggevenden: bij Talant werken bevlogen professionals die hun talenten inzetten om kinderen, volwassenen of ouderen met een beperking bij te staan met zorg en begeleiding. Daarom bieden wij op onze beurt medewerkers de kans om zichzelf verder te ontwikkelen.

Verdiepen en doorgroeien

Medewerkers vinden bij ons het beste van twee werelden: de kleinschaligheid van locaties en teams, maar ook een grote organisatie achter de schermen. Dat biedt perspectieven voor een veelzijdige loopbaan. Zowel in de verdieping van het werk als in doorgroeimogelijkheden. Bovendien heeft elke medewerker toegang tot het digitale leerplein van Alliade. Hier kunnen medewerkers terecht voor kennis, opleidingen, omgangsvormen en werkwijzen. Allemaal afgestemd op de verschillende organisaties van Alliade.

Werk maken van talent

Bij Talant maken we werk van de talenten die onze medewerkers in huis hebben. Of het nu gaat om medewerkers in de zorg of om collega’s in een ondersteunende functie. We bieden advies en ondersteuning bij de persoonlijke loopbaanontwikkeling en we investeren in training en opleiding. Daarvoor hebben we een algemeen aanbod, maar ook maatwerkoplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsovereenkomsten worden afgesloten binnen de regels en richtlijnen van de meest actuele cao-gehandicaptenzorg inclusief een meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt Talant haar medewerkers korting op (zorg)verzekeringen, korting op sporten bij fitnesscentra en regelmatige updates over de pensioenvoorzieningen.

Vacatures

Kom bij ons werken! Kijk voor een actueel overzicht van vacatures bij Talant op de website van Alliade. Hier staan ook vacatures van de andere zorgorganisaties die deel uitmaken van Alliade.   

ANBI
Scrollen