talanttalant

Talant laat talent groeien

Bij Talant zien we dat mensen in de zorg harde werkers zijn, omdat ze hart voor hun cliënten hebben. Van begeleiders tot huishoudelijke medewerkers, van specialisten tot leidinggevenden: bij Talant werken bevlogen professionals die hun talenten nuchter en noflik inzetten om kinderen, volwassenen of ouderen met een beperking bij te staan met zorg en begeleiding. Daarom bieden wij op onze beurt de medewerkers kansen om zichzelf verder te ontwikkelen!

Verdiepen en doorgroeien

Professionals vinden bij ons het beste van twee werelden: enerzijds de kleinschaligheid van locaties en teams, anderzijds een grote organisatie achter de schermen. Dat biedt perspectieven voor een veelzijdige loopbaan, zowel in de verdieping van het werk als in de doorgroeimogelijkheden. Bovendien heeft elke medewerker toegang tot het digitale kennis- en leerplein van Alliade. Medewerkers kunnen hier terecht voor kennis, opleidingen, omgangsvormen en werkwijzen. Allemaal afgestemd op de verschillende organisaties van Alliade.

Werk maken van talent

Of het nu gaat om professionals in de zorg, om specialisten of om collega’s in een ondersteunende functie (servicebureaus, stafdiensten en managers), bij Talant maken we graag werk van de talenten die onze medewerkers in huis hebben. We bieden daarom advies en ondersteuning bij de de persoonlijke loopbaanontwikkeling en we investeren in training en opleiding. Daarvoor hebben we zowel een algemeen aanbod als maatoplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsovereenkomsten worden afgesloten binnen de regels en richtlijnen van de meest actuele cao-gehandicaptenzorg, inclusief een meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt Talant haar medewerkers korting op (zorg)verzekeringen, korting op sporten bij fitnesscentra en regelmatige updates over de pensioenvoorzieningen.

Vacatures

Kijk voor een actueel overzicht van vacatures bij Talant op de website van Zorggroep Alliade.
Hier vindt u ook vacatures van de andere zorgorganisaties die deel uitmaken van de zorggroep:   

ANBI
Scrollen