talanttalant
banner Simmerteam 2021.jpg

Kom jij bij het Simmerteam 2021 van Talant?

Word jij de nieuwe begeleider bij het Simmerteam 2021 van Talant? Met jouw inzet kunnen de cliënten een zo normaal mogelijk leven leiden en genieten van de zomer. Word ook zorgheld deze zomer en meld je aan!

Waar ga je werken?

Talant helpt mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking om hun leven zo goed mogelijk te leiden en te genieten van de zomer. Om dit met elkaar te bereiken doen we samen wat wél kan. In de zomer kunnen we altijd extra mensen gebruiken. Mensen zoals jij!

Als lid van het Simmerteam ben jij de held van de zomer. Het Simmerteam bestaat uit een club enthousiaste begeleiders die inspringen waar nodig. Met locaties door heel Friesland betekent dat afwisseling in diensten, cliënten en zorgvragen. Maar altijd bij jou in de buurt. Zo kun je in korte tijd veel ervaring opdoen, verdien je geld en leer je veel nieuwe mensen kennen.

Goed om te weten! Ook in de weekenden en in de meivakantie kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

Wat ga je doen?

Samen met verschillende teamleden, van de locatie waar je wordt ingezet, zorg je ervoor dat de cliënten een goed en zinvol leven leiden. Samen doe je wat wél kan. Je ondersteunt, begeleidt en verzorgt de cliënten samen met je collega’s en daarnaast onderneem je leuke binnen- of buitenactiviteiten met hen.

Wat vragen wij van jou?

Je houdt van afwisseling in je werk en niets is je te gek. Samenwerken met je collega’s geeft je veel energie, maar je kunt ook zelfstandig goed uit de voeten. Verder:

 • Heb je een afgeronde zorgopleiding mbo niveau 3 of hoger (niveau 4 of hbo mag ook);
 • Of zit je in het voorlaatste jaar van een zorgopleiding en wil je werkervaring opdoen voordat je het laatste jaar in gaat.

Twijfel je of je met jouw studie of ervaring ook in het Simmerteam kan? Neem dan gerust contact met ons op.
De contactgegevens staan onderaan de pagina.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!

Wat bieden wij jou?

Je wordt lid van het Simmerteam! Jij zorgt ervoor dat de cliënten óók een goede zomer hebben. Daarnaast doe je ervaring op, leer je veel nieuwe mensen kennen en je krijgt een contract met een vast aantal uren. Wanneer je een keer meer wilt werken, kan dat natuurlijk altijd! Zo kun je in ons digitale planningssysteem aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent, zodat er ook nog tijd overblijft voor je hobby’s en vrije tijd. Daarnaast kun je (op onze kosten!) trainingen en cursussen volgen. Je hebt ook toegang tot ons intranet, waar we als eerste al onze vacatures plaatsen. Zo kun je vanuit het Simmerteam makkelijk doorstromen naar functies op vaste locaties of naar andere zorgonderdelen van Alliade, zoals Meriant (ouderenzorg) en Reik (zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking).

Verder krijg je:

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg, FWG 30;
 • Naast vakantietoeslag krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een dienstverband met vast aantal uren in overleg; passend bij jou;
 • Per juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15%;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Friends and Family korting op een nieuw telefoonabonnement bij Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
 • Gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

Vragen over werken in het Simmerteam bij Talant?

Word jij ook zorgheld deze zomer? Leuk! Solliciteer hieronder en je hoort binnen een week van ons.

Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 088 - 60 30 313 of stuur een WhatsApp berichtje naar 06 - 467 489 10. Liever mailen? Dat kan naar flexpool@talant.nl.

Direct solliciteren Simmerteam

Gebruik voor het uploaden een Word of PDF bestand.