talanttalant
Banner Simmerteam 2020.jpg

Kom jij bij het Simmerteam 2020 van Talant?

Talant helpt mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking om hun leven zo goed en zinvol mogelijk te leiden. Samen doen we wat wél kan. Dat doen we 24/7. En in de zomer kunnen we altijd extra mensen gebruiken. Mensen zoals jij! 

Als begeleider in het Simmerteam ben jij de held van de zomer. Jij en je collega’s springen in waar nodig. Met locaties door heel Friesland betekent dat afwisseling in diensten, cliënten en zorgvragen, maar altijd bij jou in de buurt. Zo kun je deze zomer veel werkervaring opdoen.

Waar ga je werken?

Waar niet? Met onze vele woonlocaties en dagbestedingen verspreid door heel Friesland is er altijd één bij jou om de hoek!

Wat ga je doen?

Samen met teamleden van de locatie waar je wordt ingezet, zorg je ervoor dat onze cliënten een goed en zinvol leven leiden. Samen doe je wat wél kan. Je ondersteunt, begeleidt en verzorgt de cliënten samen met je collega’s. En je onderneemt leuke activiteiten met ze!

Wat vragen wij van jou?

Je houdt van afwisseling en niks is je te gek. Samenwerken met collega’s? Natuurlijk! Maar je kunt ook zelfstandig goed uit de voeten.

Nog even officieel:

 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding mbo niveau 3 of hoger (niveau 4 of hbo mag dus ook!)
 • OF je zit in het voorlaatste jaar van een zorgopleiding en je wilt werkervaring opdoen voor je het laatste jaar in gaat

Twijfel je of je in jouw situatie ook in het Simmerteam kan? Neem contact op!

Wat bieden wij jou?

Je wordt lid van het Simmerteam! Jij zorgt ervoor dat onze cliënten óók een goede zomer hebben. En je krijgt een contract met een vast aantal uren, maar als je een keer meer wil werken kan dat natuurlijk altijd!

Dit is uiteraard tweerichtingsverkeer: Je kunt in ons digitale planningssysteem aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent. Zo kun je werk goed combineren met bijvoorbeeld je hobby’s en vrije tijd. Daarnaast ga je (op onze kosten!) trainingen en cursussen volgen. Én je hebt toegang tot ons intranet, waar we als eerste al onze vacatures plaatsen. Zo kun je vanuit het Simmerteam makkelijk doorstromen naar functies op vaste locaties of naar andere zorgonderdelen van Alliade zoals Meriant (ouderenzorg) en Reik (zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking).

Verder krijg je:

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg, FWG 30;
 • Naast vakantietoeslag krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33%;
 • Een dienstverband met vast aantal uren in overleg; passend bij jou;
 • Per juni 2020 een structurele loonsverhoging van 3,40%;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor als je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Friends and Family korting op een nieuw telefoonabonnement bij Vodafone;
 • Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PGGM;
 • Gerichte trainingen, cursussen en scholing op onze kosten.

 

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Word jij de held van de zomer als ons nieuwe Simmerteam-lid? Leuk! Vul het formulier hieronder in en binnen een week hoor je van ons.
 

Heb je vragen of wil je toch nog het één en ander checken? Bel ons dan op 088 - 60 30 313. Liever mailen? Dat kan naar flexpool@talant.nl.

Direct solliciteren Simmerteam

Gebruik voor het uploaden een Word of PDF bestand.