Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
talanttalant

Stages

Je volgt een zorgopleiding en bent op zoek naar een plek om ervaring op te doen?

Als toekomstig zorgprofessional leer je het meeste in de praktijk. Het is dé manier om erachter te komen waar je talenten liggen. Dat geldt trouwens net zo goed voor een facilitair medewerker, ICT’er of communicatieadviseur. Ook jou hebben we nodig binnen de zorg. Alliade biedt verschillende stagemogelijkheden binnen de organisatie en bij haar zorgonderdelen. Neem contact op met het stagebureau of vul direct onderstaand stagesollicitatieformulier in.

Stageplaatsen

Stageplaatsen
Studenten die in de richting Zorg, Welzijn of Sport & Bewegen een beroepsopleidende leerweg (BOL) of praktijkroute volgen op mbo-niveau, hbo of academisch niveau zijn welkom. Het is ook mogelijk om stage te lopen bij de (para)medische diensten of bij de ondersteunende diensten. Bijvoorbeeld bij facilitaire dienstverlening, P&O, marketing & communicatie of de financiële administratie.

Samenwerken
De onderwijsinstellingen waarmee we samenwerken zijn o.a. ROC Friese Poort, Friesland College, Drenthe College, NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hanzehogeschool Groningen. 

Ik volg een beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Kan ik ook stage lopen bij Talant?

Nee, dat kan helaas niet. Er zijn binnen Talant geen stageplaatsen voor studenten die de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen.

Meer informatie

Wil je weten wat jouw stagemogelijkheden bij Talant zijn? Wij komen graag met je in contact. Mail jouw vraag naar stagebureau@alliade.nl of neem telefonisch contact met ons op:

Tineke Huizinga 06 - 21 32 44 15
Rieneke Bekkema 06 - 20 76 95 47
Janneke Fennema 06 - 53 55 41 99

Aanmelden

Ben je enthousiast? Stuur ons dan direct jouw sollicitatie voor een stageplek. Klik op de onderstaande knop en vul het sollicitatieformulier in op de website van Zorggroep Alliade, waarvan Talant een zorgonderdeel is.

ANBI
Scrollen