Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
talanttalant

Vertrouwenspersoon

Cliënten en verwanten van Talant kunnen gebruik maken van een onafhankelijk vertrouwenspersoon van AKJ & Zorgbelang Fryslân.

De vertrouwenspersoon is er voor uw vragen over de zorg, maar ook als u anoniem uw verhaal kwijt wilt. Voor cliënten en verwanten van Talant is de ondersteuning door de vertrouwenspersoon gratis. 

Het kan gebeuren dat u ontevreden bent over de hulp die u krijgt. Als u er niet uitkomt met de hulpverlener van Talant, neem dan contact op met de adviesdienst van AKJ of Zorgbelang. Zij luisteren naar uw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon uw verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert over uw rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met Talant. 

Zo bereikt u het AKJ en Zorgbelang

  • Bel naar 088 – 555 1000
  • Mail naar info@akj.nl
  • Chat met een vertrouwenspersoon via de website www.akj.nl. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.

Vertrouwenspersoon Wzd

Cliënten die volgens de Wet zorg en dwang (Wzd) onvrijwillige zorg ontvangen, kunnen ook een beroep doen op de ondersteuning van een cliëntenvertrouwenspersoon Wzd. Bijvoorbeeld als je iets moet, maar niet wilt. Of als je iets wilt, maar het kan of mag niet. Ook de wettelijk vertegenwoordiger kan de clientenvertrouwenspersoon Wzd inschakelen. Hiervoor werken we in Noord-Nederland samen met de cliëntenvertrouwenspersoon van Quasir.

De cliëntenvertrouwenspersonen Wzd zijn:

Welmoed van der Goot 
E-mail: WelmoedvanderGoot@quasir.nl 
Telefoon: 06 - 82 45 73 32

Jikkie Taekema 
E-mail: JikkieTaekema@quasir.nl 
Telefoon: 06 - 82 51 79 52

ANBI
Scrollen