Alliade Zorggroep
Samen doen wat wél kan
talanttalant

Vrijwilligers

Vrijwilligers maken het leven mooier. Vrijwilligers hebben elk hun eigen motieven om zich in te zetten bij Talant. Maar hoe verschillend hun drijfveren ook zijn, állemaal bereiken ze iets bijzonders. Want: vrijwilligers maken het leven van cliënten mooier!

Klein geluk, groot effect
Bij Talant draait het om méér dan zorg alleen, dankzij vrijwilligers die extra sjeu in het leven van cliënten brengen. Samen wandelen of fietsen, gezellig een kopje koffie drinken, naar een voetbalwedstrijd gaan, een avondje theater of bioscoop, sportief bezig zijn, een dansavond organiseren, tuinieren, spelletjes doen… Allemaal klein geluk met een groot effect. Vrijwilligers bedenken en doen het gewoon. Precies dat maakt hun bijdrage onmisbaar.

Een andere kijk
Samen activiteiten ondernemen heeft een bijkomend voordeel voor cliënten: ze komen via vrijwilligers op andere plekken en ontmoeten nieuwe mensen. Dat maakt hun wereld groter, het leven leuker en bovendien een stuk afwisselender. Dat plezier is goud waard. Ook voor de vrijwilligers zelf, die door het optrekken met cliënten vaak een andere kijk op het leven krijgen. Bovendien ontdekken ze nieuwe kanten van zichzelf in het contact met mensen met een beperking.

ANBI
Scrollen